Restaurant Intenzo. INTENS genieten.

In de keuken van Intenzo Hengelo wordt gekookt zoals bij de échte Italiaan. Hier is maximale aandacht voor smaakvolle en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Maar wat is kwaliteit zonder passie?

Bij Intenzo wordt elk gerecht met evenveel liefde en passie voor het vak bereid. Niet alleen hebben we het koken in de vingers, het komt uit onze tenen. Een deel van de kookkunsten is aangeleerd, de rest is aangeboren. Dat is het geheim van het Intenzo: alles wat wij doen, doen we met passie voor Italië en uit liefde voor lekker eten. Dat zie je en dat proef je.

We noemen het de Intenzo-beleving: basic en puur, maar o zo smaakvol. Kom snel sfeerproeven in ons restaurant en raak betoverd door al het moois wat Italië te bieden heeft!

LUNCH

Iedere lunch wordt een Italiaans feest met de heerlijke gerechten van onze kaart. Met liefde geserveerd tussen 12:00 en 18:00 uur.

DINER

Zinderend, frivool, vol karakter en rijk aan verse ingrediënten. Proef de verfijnde smaak van Italië in Hengelo. Bereid met pure passie.