Diner

 COVID-19 UPDATE (15/11/2021)

Helaas hebben wij wat minder mogelijkheden!
We serveren diner vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur. In het weekend kunt u van onze dinerkaart gebruik maken vanaf 13:00 uur. Lunchen is nog steeds mogelijk vanaf 12:00 uur en er is nog steeds de mogelijkheid om gerechten af te halen. Bel gerust voor meer informatie. Dit betekent dat wij u alsnog de Intenzo-beleving kunnen bieden.

We hebben een specialiteitenkaart EN een 3-,4- of 5-gangen keuzemenu samengesteld.

We zien u heel graag binnenkort bij Intenzo. Reserveer vooraf en stay safe!

Dinerkaart Intenzo

Intenzo Italian Taste
4.3
Gebaseerd op 535 recensies
powered by Google
Ilona
Ilona
22:46 21 Nov 21
De gerechten van Intenzo zijn een feestje om naar te kijken en op te eten en je merkt dat alles met zorg, creativiteit en skills is gemaakt. Ook (of juist vooral) als je aangeeft dat je iets liever niet eet of niet lust. Daar wordt top mee omgegaan. Ben je in een avontuurlijke bui, probeer dan eens het verrassingsmenu. Ik ben zelf nooit zo avontuurlijk qua vlees dus ik ga veilig voor de vega optie. Die was *chef's kiss* heerlijk.Ik vind het persoonlijk een heel goed teken wanneer a la carte niet te veel opties heeft, zo weet je zeker dat de gerechten met zorg zijn samengesteld en dat er echt is nagedacht over smaken en combinaties. De mensen zijn vriendelijk, fijne sfeer!Presentatie: A++.
Thea en Gerrit Zoet
Thea en Gerrit Zoet
19:51 06 Jul 21
Fantastisch gegeten i een zeer sfeervolle ambiance. Uitermate vriendelijk personeel. Zéker een aanrader voor een gezellig etentje.
Mick
Mick
18:50 03 Jul 21
Heerlijk ijs, professioneel personeel. Het enige minpuntje is dat de het qua zitten een beetje krap was. Voor de rest een top plek!
Bekijk alle beoordelingen