COVID-19 UPDATE (25/01/2022)
Eindelijk mogen we weer open!!!
We serveren diner vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur. Lunchen is mogelijk vanaf 12:00 uur. Bel gerust (074-2912418) voor meer informatie of reserveer je tafel via onze website. Reserveren is zeer gewenst.
We kijken uit naar je komst!
We zien u heel graag binnenkort bij Intenzo. Reserveer vooraf en stay safe!
Dinerkaart Intenzo
Specialità
Spaghetti Parmigiano
Verse spaghetti geserveerd aan tafel uit onze Parmezaanse kaasDello chef
Wisselend specialiteiten hoofdgerecht gemaakt met de mooiste Italiaanse productenDello chef vegetariano
Wisselend vegetarisch hoofdgerecht gemaakt met de mooiste Italiaanse productenMenù a sorpresa€ 40,95
3 gangen verrassingsmenu4 gangen verrassingsmenu (€ 48,95)5 gangen verrassingsmenu (€ 57,95)6 gangen verrassingsmenu (€ 66,95)
Antipasti
Bruschetta con funghi e pancetta
Bospaddenstoelen | pancettaBruschetta cipolla rossa e gorgonzola
Rode ui | gorgonzolaBruschetta al pomodoro
Wisselend vegetarisch hoofdgerecht gemaakt van de mooiste Italiaanse productenPane Italiano fresco
Breekbrood met zeezout | oregano | Parmezaan | tomatenolieFocaccia con tufo
Focaccia brood | kruidensaus | truffelmayonaise | olijven tapenade
Primi piatti
-
Carpaccio di bue
Ossenhaas | rucola | pijnboompitten | Parmezaan | aceto balsamico
Met truffelmayonaise + € 1,75Met eendenlever krullen + € 4,50 -
Vitello tonnato
Kalfsmuis | tonijn mayonaise | gegrilde tonijn | kappertjes -
Antipasti miste (vanaf 2 personen)
Proeverij van Italiaanse heerlijkheden. Laat u verrassen door de chef!
Ook vegetarisch te bestellenPetto d’anatra affumicato e barbabietola -
Eendenborst | rode biet | eendenlever | witte aceto
-
Insalate Caprese sedano
Tomaat | buffelmozzarella | basilicum
Primi piatti e pasta
-
Capesante con sedano rapa e prosciutto crudo
Coquille | knolselderij | beurre noisette | prosciutto | truffel | gerookte amandel -
Gnocchi di patate con pancetta e funghi
Gnocchi | buikspek | bossenpaddenstoelen -
Ravioli gamberoni e petine
Ravioli | gamba | coquille | kreeftensaus -
Cacciucco alla Livornese
Kreeftenbisque | schaaldieren | witvis | focaccia
Secondi pesce
-
Filetto di merluzzo impanato con erbe
Kabeljauw | kruiden | Pinot Grigio | Parmezaan -
Gamberoni all’aglio, olio e peperoncino
Grote garnalen gebakken in knoflook-peper olie -
Lupo di mare con salsa d’astice
Zeewolf | kreeftensaus | perkament | Romeinse salami
Secundi carne
-
Combinazione di cinghiale e porchetta alla pistacchiosa
Wildzwijn| buikspek | salie | pistache -
Bistecca dalla spalla ” Black Angus ”
Black Angus | sukade | kruiden -
Filetto di manzo alla Intenzo
Tournedos | parmaham | tallegio| rucola - Contori – Bijgerechten
-
– Gegrilde groenten (€ 4,50)
– Verse frieten met truffelmayonaise (€ 4,50)
– Spaghetti olio, aglio, peperoncino (€5,50)
Dolci
-
Formaggi
Italiaanse kazen -
Tiramisù
Amaretto | mascarpone | karamel -
Ferrero Rocher
Chocolademousse | ferrero rocher | goud | hazelnoot -
Dama Bianca
Chocolade bol | vanille ijs | chocolade saus


Ilona
22:46 21 Nov 21
De gerechten van Intenzo zijn een feestje om naar te kijken en op te eten en je merkt dat alles met zorg, creativiteit en skills is gemaakt. Ook (of juist vooral) als je aangeeft dat je iets liever niet eet of niet lust. Daar wordt top mee omgegaan. Ben je in een avontuurlijke bui, probeer dan eens het verrassingsmenu. Ik ben zelf nooit zo avontuurlijk qua vlees dus ik ga veilig voor de vega optie. Die was *chef's kiss* heerlijk.Ik vind het persoonlijk een heel goed teken wanneer a la carte niet te veel opties heeft, zo weet je zeker dat de gerechten met zorg zijn samengesteld en dat er echt is nagedacht over smaken en combinaties. De mensen zijn vriendelijk, fijne sfeer!Presentatie: A++.

Thea en Gerrit Zoet
19:51 06 Jul 21
Fantastisch gegeten i een zeer sfeervolle ambiance. Uitermate vriendelijk personeel. Zéker een aanrader voor een gezellig etentje.

Mick
18:50 03 Jul 21
Heerlijk ijs, professioneel personeel. Het enige minpuntje is dat de het qua zitten een beetje krap was. Voor de rest een top plek!